Welkom bij Barbara Driessen

Welkom bij Barbara Driessen

 

 

 

Welkom op mijn site.

Eerst iets over begeleiding in verhalen schrijven. Veel mensen willen schrijven om allerlei redenen. Ik krijg regelmatig aanvragen om hen daarin te begeleiden en daarom ben ik selectiever geworden en coach geen grote groepen meer maar werk liever in klein groepsverband of individueel zodat ik in kan gaan op persoonlijke vragen en daardoor is het resultaat voor allen bevredigender. Jouw specifieke persoonlijke vragen blijven meestal aan de oppervlakte in grote groepen terwijl je juist de diepte in wilt.Lees onder het kopje Autobiografisch Schrijven meer over vormen van schrijven,Coaching kan op vele lokaties zowel in Nederland als in het buitenland. In overleg regelen we de ruimte. Heb je verdere vragen hierover, neem dan gerust contact op!

 

Verderop kun je informatie vinden over mij en over mijn activiteiten. Heb je vragen mail of schrijf me dan.

 

Ik begeleid mensen in veranderingsprocessen en geef scholing op maat en op locatie. Mijn kernwoorden zijn: humor, verbondenheid, speelse diepgang, uitdaging tot creatie en aandacht. 


 

 

Ik bestudeerde oude tradities en natuurreligies. Met respect voor de bron zullen deze oude wijsheden aandacht krijgen op de spirituele weg tot verbinding met jezelf, je omgeving en het universum.


Maatwerk, lezingen en groepswerk op aanvraag  barbaradriessen@hetnet.nl