Welkom bij Barbara Driessen

Welkom bij Barbara Driessen

 

Mijn boek: de kracht van schrijven, geeft deskundige en speelse hulp bij het schrijven van:

 

* Een (auto)biografie
* Een dagboek, verhalen en columns
* Haiku’s
* Gedichten en gedachten
* Een sollicitatiebrief
* Een profielschets
* Therapeutisch en bevrijdend schrijven. 

 

 


Het boek is bestemd voor alle mensen die zich op papier willen uitdrukken en wil een handreiking zijn in filosofie en leefwijze, maar ook een aanzet om het  levensverhaal op papier te delen en door te geven aan dierbaren, bijvoorbeeld aan kinderen.

 

Innerlijk onderzoek, in vrijheid, is een belangrijke drijfveer tot schrijven. Vanuit het schrijven van het persoonlijke levensproces kunnen bekwaamheden aan het licht komen en worden ontwikkeld. Schrijven werkt  ondersteunend in beroepen waar hulpverlening, levensbeschouwing en zingeving een duidelijke plaats innemen. Schrijven zal doorwerken op vier niveaus: het emotionele, het mentale, het somatische en het spirituele. Je eigen biografie op schrift zetten is overzicht voor jezelf en inzicht voor anderen.In dit proces kan en wil ik je begeleiden.