Welkom bij Barbara Driessen

Welkom bij Barbara Driessen


Thuis studeren en je innerlijke kracht ontdekken:

VROUW & KRACHT
(ook voor mannen!)

 


Deze leergang helpt je op weg met het ontplooien van je innerlijke kracht en het verbinden daarvan met magie en sjamanisme. In tegenstelling met wat de titel Vrouw&Kracht doet vermoeden, is de leergang ook voor mannen toegankelijk, want een man heeft ook een vrouwelijke kant die verder ontwikkeld kan worden. De leergang is geschreven door Barbara Driessen. Zij geeft al jarenlang workshops, heeft met indianen, aboriginals en Europese sjamanen gewerkt en schreef onder andere het boek ‘De helende kracht van het medicijnwiel’. Van beroep is ze creatief therapeute.

 

Voordelen
Als je kiest voor de leergang Vrouw&Kracht, kies je voor:
Kwaliteit. Het tijdschrift Onkruid, uitgever van de leergang, staat voor kwaliteit. Dat kun je ook van de leergang Vrouw&Kracht verwachten.
Afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. De theorie in Vrouw&Kracht wordt op een toegankelijke manier gepresenteerd. Theorie wordt afgewisseld door leuke, praktische oefeningen, waardoor de theoretische kennis meer gaat leven.
Studeren wanneer het jou uitkomt. Het maakt niet uit hoe de invulling van je dagelijks leven er uitziet, want je kunt studeren wanneer jij dat wil. Elke maand ontvang je een nieuwe les, dus je kunt de tijd die je aan een les besteedt over een maand spreiden.
Intensieve begeleiding. Tijdens de leergang word je intensief begeleid door Barbara Driessen en haar assistenten. Op een persoonlijke manier krijg je feedback en correcties op het werk dat je instuurt, telefonisch, schriftelijk of via e-mail-contact.


Barbara Driessen: "Ik ben er van overtuigd dat ieder mens een krachtige, zuivere, innerlijke bron heeft die uniek is. Ik hoop van harte dat in onze samenwerking die wederzijdse bronnen aangeboord zullen worden. Ik wil je meenemen naar je rijke innerlijke wereld om je gevoelens te leren kennen en doorgronden. Ik wil je meenemen naar de wereld van energieën en bovennatuurlijke krachten. Ik wil je laten zien en ervaren dat er genezende krachten zitten in de natuur en in jezelf, die je kunt gebruiken om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven."


Meer weten over Vrouw & Kracht? Bekijk dan dit Interview met Barbara Driessen, gepubliceerd in Onkruid.