Welkom bij Barbara Driessen

Welkom bij Barbara Driessen

 

 

Een dagje schrijvend onderweg 

Ken je mijn nieuwste boek: de kracht van schrijven? Laat je er door inspireren! Bijvoorbeeld op een van de waddeneilanden, waar jij helemaal in je schrijvend element komt.Het strand nodigt je uit, het water brengt je in de flow, de lucht laat je dromen en het vuur wakkert aan in jezelf. Ik ga met je/jullie op stap en geef gerichte creatieve schrijfopdrachten.

Wil je meer over het boek weten, kijk dan op www.uitgeverijakasha.nl

Meer weten over de mogelijkheden? Mail me dan.

zie  mijn facebookpagina 

 

Sjamanistische natuurbeleving en schrijven

Je wordt hierbij aangemoedigd om op een natuurlijke wijze opnieuw en verdiepend te leren omgaan met de seizoenen en de elementen. Gedurende dagdelen, workshops, op vakantie op Schiermonnikoog of op jouw eigen natuurplek, maak ik een programma op maat. Mijn boek: "Handboek voor sensitief leven door het jaar heen" kan hierbij een persoonlijke leidraad zijn. Ook hier stem ik mij af op jouw persoonlijke wensen in samenspraak met de tekens en boodschappen uit de natuur. En voor hen die zich een jaar lang intensief met het sjamanisme willen verbinden, is er de opleiding bij de hof van Axen, zie www.hofvanaxen.nl

 

Creatief schrijven

Schrijven is een weg naar binnen gaan en een prachtige manier om dieper contact met jezelf te krijgen. Om met een nieuwe blik naar situaties in je leven te kijken. Ieder mens is de hoofdpersoon van zijn eigen verhaal. Dit beschrijven geeft inzicht en voldoening als je de juiste woorden kunt vinden. Het is yoga voor de geest, het geeft ruimte.  Ik stimuleer je om schrijven en bewustzijn te combineren. 

Ik organiseer zelf geen cursussen meer maar verzorg cursussen. workshops en lezingen op aanvraag. Zodoende is de inhoud afgestemd op de ontvankelijkheid en behoefte van de groep of persoon. 

Heb je zelf al een geinteresseerde groep dan kom ik graag bij jou aan huis. De ervaring die ik heb opgedaan in het schrijven wil ik graag delen.

 

Droomduiden en droomverhalen

Iedereen droomt maar niet iedereen weet wat de persoonlijke boodschap in de droom betekent. De droom geeft zowel op persoonlijk als op spiritueel gebied inzichten die je met je dagelijkse ratio niet opmerkt. Als dromendokter verzorg ik gastcolleges. Heb je een droom die je bezighoudt en waar je graag de betekenis van weet, maak dan een afspraak voor een consult.Begin met het opschrijven van je droom.Hoe? Dat lees je in mijn boek: de kracht van schrijven.

 

Levensverhalen schrijven tot bladgouden zinnen

Ieder mens zit vol verhalen. En ieder levensverhaal is uniek. Of het nu gaat om belangrijke perioden in het leven, over geboorten, werk, verhuizingen of afscheid en verdriet. Die verhalen willen verteld en geschreven worden.Toch is boeiend schrijven een vak apart: iets wat je kunt leren. Met mijn ervaringen als schrijfster en  de inzichten van 12 jaar als coach van levensverhalen schrijven, help ik je graag op weg.

 

Hoe schrijf je een verhaal?

Door tijd te nemen voor jezelf , je ervaringen, je dromen en je verlangens, je innerlijke wereld. Daardoor is schrijven een prachtige manier om aandacht te geven aan jezelf en woorden te geven aan dat wat verwoord wil worden. Je hebt er niet veel meer voor nodig dan pen en papier. 

Het is  mogelijk om hierin individueel begeleid te worden . Met aandacht voor jouw eigen vragen, aandachtspunten of  je autobiografie.